WARGA SCP

Sabtu, Mac 07, 2015

Menangis tengok, mengerlip

Salam sejahtera semua.

Lama tak update blog,masa tak mengizinkan buat masa ini walaupun banyak yang boleh dikongsikan . Kekangan masa yg tak dapat dielakkan dgn kerja kat kebun lagi dan memacam.


Ni pun tgh free sikit hantar motobot service kat Auto Bavaria, JB. Jadi dapatlah just tulis sekadar suka-suka guna apps kat hp je ni sementara motobot siap service.

Meleleh tengok motobot merah ni mengerlip. 

7 ulasan:

  1. Assalam Bapak
    Dasat motorbot bapak....ada tayor...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam ASP

      tu matobot buat pi leisure hehehehehe

      Padam
  2. Motobot puteh nak kena tukaq tu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Umur nak masuk 5 series ni malas nak buat hutang lagi lah uncle hehehe

      Padam
  3. Terima kasih infonya gan.....
    infonya sangat bermamfaat.....
    salam kenal dan salam sukses..
    mantap......

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal jugak dari saya buk , ning , non ayu hehehe

      Padam
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam