WARGA SCP

Rabu, April 27, 2011

KE KEBUN KITA


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

السلام عليكم dan Selamat Sejahtera

ALHAMDULILLAH

Dah 2 minggu berturut2 bapak sama ibuk pi kebun kami. Sekarang buah starberry kami tgh berbuah lebat dan masak ranum.

Tahun ni hasil tanaman buah-buahan ni banyak sekali , syukur pada Allah

Pada siapa2 yang sempat , jom lah ke kebun bapak di alamat
Lower Ground Floor ,
Jaya Jusco Shopping Centre
kat mana2 yg ada jaya jusco

tu semua kebun bapak
Sebut je nama bapak ye hehehe



28 ulasan:

  1. kalau sebut nama pak itam dapat diskaun berapa persen?

    BalasPadam
  2. Salam Pak Itam,

    Geraaammmmnya akak tengok buah strawberry merah tu..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Pak Itam,

    Ingatkan betullah Pak Itam ada kebun strawberry kat cameron highland ke.

    p/s: Kak Sidah... kakak bukan geram dgn buah tu geram ingatkan betul kata Pak Itam dia ada kebunnya.

    BalasPadam
  4. saya suka pertanyaan encik kucing gemok, hihihi

    BalasPadam
  5. assalamualaikum pak itam

    buat cheesecake buh strawberry kat atas nya....wah....menarik...

    pastu suh pak itam amek gambar....power.... ^_^...

    BalasPadam
  6. kog

    pegi je, nanti budak tu kata

    "halal, halal" mcm kat makkah tuu hehehe

    kalau dia kata "haram,haram" bapak tak tahu hehe

    BalasPadam
  7. waalaikumsalam kak sidah

    manis dan wangi kak hehehe

    BalasPadam
  8. waalaikumsalam kakzakie

    kebun org kak hehehe

    BalasPadam
  9. khairul

    bukan encik laaa
    mak encik tu hehehe

    psss bapak sempat ronda rumah khairul tadi, banyak koleksi foto menarik, nanti bapak datang lagi

    BalasPadam
  10. BHS

    tak sempat ambik gambar, chese cake dah habis hahaha

    BalasPadam
  11. stoberi goreng celup tepung...hahaha

    BalasPadam
  12. Assalamu'alaikum pak itam,
    lama sungguh x kemari..tahu2 dah ada kebun strawberry...masak ranum gitu.

    yg peliknya ada di gedung pak jusco..x jadi le beli..:(

    BalasPadam
  13. Salam pak itam..

    nampak sedap tuh..hehehe ado yor pak itam ni nak kenakan kita yer...hehehe

    BalasPadam
  14. kalau celup dalam chocolate sauce pun sedap jugak ni....

    BalasPadam
  15. Assalammualaikom wtb pak itam. Khaifahaluka. Lama tak singgah di Blog pak itam. Selalu juga MI balik ke JB, cuma tak sempat nak jumpa dan hubungi pak itam di HC.

    InsyaAllah ada masa, boleh kita bersua kembali sambil menanam padi pula lepas ini ya.

    JazakaAllah

    BalasPadam
  16. sodappnyerr bapak.. ehehe

    BalasPadam
  17. Salam Pak Itam,

    Makin mantap gambar2 sekarang. Bila kita nak outing lagi. Ada masa lepas ke KL moh ler kita teh tarik

    :)

    Wassalam

    BalasPadam
  18. muahahaha..!

    ye ye jek putu percaya.. rupanya 'kebun' awam tu yek? ekkeke

    BalasPadam
  19. salam pak itam,

    fuhhhh kasi saspande betui2..
    jom gi kebun nak petik jugak laaa strw beri ...la laa laa

    BalasPadam
  20. kak nab

    hahahaha lencun strawberry tu

    BalasPadam
  21. waalaikumsalam zue

    heheheh itu gedung bukan bapak yg punya

    BalasPadam
  22. waalaikumsalam shami

    heheheheh

    BalasPadam
  23. uncle

    hehehe mau habis setalam

    BalasPadam
  24. waalaikumsalam MI

    bapak pun sekrg busy bebenor hehe

    BalasPadam
  25. en me

    yg tak tahan bau harumnya semerbak hehe

    BalasPadam
  26. waalaikumsalam bung nazir

    hari tu ada balik jap , tapi seharian uruskan pelbagai urusan , jadi malamnya dah penat dan tak sempat call bung nazir

    pagi esoknya dah balik hutan

    maybe bulan julai ada balik

    BalasPadam
  27. putu

    kebun awam satu meleysia kan hehehe

    BalasPadam
  28. waalaikumsalam ain

    hehehe cerita seram sebabak

    BalasPadam