WARGA SCP

Ahad, Mac 24, 2013

PART 1 TANAH SUCI MAKKAH : SALAM DARI MAKKAH AL MUKARRAMAH

Alhamdulillah

Suasana waktu zohor yg begitu mendamaikan walaupun terik mentari.

Cabaran di sini begitu besar krn Masjidil Haram sekarang dalam proses pengubahsuaian secara besar-besaran.

Sekian laporan lintas langsung ekslusif dari bapak baru selesai solat zohor .

ps: bapak update dari ipong je dan semua foto takde watermark dan hak milik terpelihara SCP




Al Imam Muhamamad Syamil Haiqal

10 ulasan:

  1. Salam pak.
    Seroniknya ada kat tanah haram.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam

      Seronok tak terucap

      Padam
  2. Tanpa NamaMac 24, 2013

    Assalam pak itam....

    Terkini dari tanah haram. Pak itam pergi dgn travel mana kali ni...moga dipermudahkan ibadah disana. InshaAllah balik nanti saya nak calling2...

    Hjh Amz.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam

      Alhamdulillah
      Pegi sendiri tapi visa ada travel agensi yg uruskan termasuk ground arrangment

      Padam
  3. Salaam
    MashAllah. Such beautiful pictures of Mekkah. Lucky for you to be there. Pray for all of us.

    BalasPadam
  4. Moga mendapat umrah yang mabrur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah

      Umrah pertama hari tu selesai hampir 4 jam lebih juga krn terlalu ramai dan padat dah mcm musum haji pula

      Padam
  5. La.....awat tak habag?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak sempat nak habaq hehe

      Padam