WARGA SCP

Selasa, Julai 06, 2010

ROAD TO AFRIKA : MENU RAHSIA BUAT TORRES DAN DAVID VILLA


ALHAMDULILLAH,

Sehingga ke hari ini, penyerang Spain Torres masih gagal lagi menjaringkan walau sebiji gol untuk pasukan Spain .

Esok pulak Spain akan melawan Jerman dalam semifinal.
Ini yang membuatkan kepala coach mereka pening.
Jadi semalam , beliau sempat duduk sama2 pak itam untuk membincangkan dan mencari jalan penyelesaian atas masalah ketandusan gol oleh Torres.

Kebetulan David Villa yg telah menjaring 5 gol turut berada di situ.

David Villa bagitau kat kami dan Torres,
Rahsianya menjaringkan gol ialah makan bontot ayam goreng dan ikan siakap merah masak asam pedas 1 jam sebelum perlawanan. Jangan lupe ikan masin sepat sekali

Maka, terpaksalah mrs ku masakkan lauk2 ni utk mereka,
aku pun tumpang makan sekali,
tapi aku nak score kat mana ......
heheheheheheheh








18 ulasan:

  1. Salam Pak Itam,

    Ya Allah, menyelera sungguh menu rahsia itu..bukan setakat torres dan david..sy pun kalo bleh bak join sekali..jom pi HC serang Pak Itam, GKB..

    BalasPadam
  2. salam CR...

    kalu balik Johor akak suka makan ikan sepat masin kat sana ,isinya gebu .tak sama ikan masin kt Kedah

    BalasPadam
  3. salam ...

    semalam cl masak ikan pari asam pedass..

    terubat sudah idaman hati..


    heheheh


    waslam

    BalasPadam
  4. Salam Pak Itam,

    Baik punya lawak!!!

    Ish...ish..ish..

    BalasPadam
  5. hari2 pak itam makan asam pedas

    hari2 pak itam makan asam pedas

    hari2 pak itam makan asam pedas

    hari2 pak itam tengok bola

    hari2 pak itam tengok bola

    hari2 pak itam tengok bola


    ke ....bola tengok pak itam?
    sampai pak itam tak boleh score??? keh3x

    BalasPadam
  6. kalau saya tak cukup ikan sepat masin seekor tu..

    BalasPadam
  7. Salaam Pak Itam,

    lama tak tinggalkan jejak...hehe... sibuk ngan assignment (kunon!)... tak lama lagi nak exam pulak...

    aiseyman....naper Pak Itam bocorkan rahsia ni awal2?!! kang dibaca dek team jerman kang...habislaa...
    mak itam jugak yang jadik mangsa pujuk rayu coach depa suh masak asam pedas bagi Klose & Meuller makan pulak esok! Tak menang tangan pulak abangchiq Iker C. nak kawal gawang....hah, saper nak jawap?!! ;]

    VpeaceV

    BalasPadam
  8. salam syima

    laaaa heheh

    kalau makan menu rahsia ni, dah kena pakai but bola hehe

    BalasPadam
  9. salam azima

    boleh lah tahan hingga sampai tulang dimamah hehe

    BalasPadam
  10. salam kak ummi

    heheh

    ikan sepat sini cukup makan tak
    tu sebab dia gebu hehe

    kat kedah depa ambik dari sawah

    BalasPadam
  11. salam cl


    hehehhee

    tu kira balas dendam ye

    kalau cl dah masak, kira buku 3-5 pak itam kena potong 1 hutang tau hehe

    BalasPadam
  12. salam ibu

    bukan lawak, sungguh ni hehehhe

    BalasPadam
  13. salam cikgu sak

    hehehhe

    betul tu

    saya tgk bola ulangan punya je dan highlight perlawanan, baik titon hehehe

    tapi lps tu berebut dgn mrs psl dia nak tgk cite korea hehehe

    BalasPadam
  14. salam cikgu pinat


    heheheh
    tu gambar sepat tinggal sekor je,
    sekor dah dibaham harimau hehehe

    BalasPadam
  15. salam kak chik

    exam heheh
    kan UPSR dah mansuh hehehe


    nanti saya buat n3 psl iker casillas, pemain pujaan kak chik

    BalasPadam
  16. Salam CR,

    Menu yang menarik, mesti CL terliur ....ni CL dah ada kat Msia mesti dia terjah CR di HC

    BalasPadam
  17. salak rosli

    heheh

    cl patah kaki, drebar takde pi menyelam hehe

    BalasPadam