WARGA SCP

Isnin, Mei 10, 2010

PAK ITAM LEMAU

LEPAS PHOTO SHOOT, PEKENA NASI LEMAK NI TERUS LEMAU DAN TIDUR

JADI NO STORY TO TELL HEHEHE

ALHAMDULILLAH.










ps : tidak akan bersiaran utk beberapa hari kerana masalah kesihatan. Lps semua dah ok, insyallah kita jumpa lagi

SELAMAT HARI IBU BUAT SEMUA

43 ulasan:

  1. salam

    pak itam..

    selamat hari ibu untuk mak itam.. semoga sentiasa dalam redhanya... insyaallah...

    sedapnya nampak nasik lemak..

    BalasPadam
  2. Salam papa black...

    Sedapnyeee nasi lemak tu...hanis dah lama tak perkena nasi lemak nie...dan2 teringin apatahlg tengok paru goreng tu....

    Papa plack tak sihat ke???
    Semoga papa black kembali sihat seperti biasa...kami apati rindu cerita2 papa black yang menghiburkan kami....
    selamat hari ibu untuk mama black.. :-)

    BalasPadam
  3. salam from Makkah


    doa cl disini moga pak itam akan lekas sembuh yang..insyallah dengan Izinnyer..


    waslam

    BalasPadam
  4. salam pak itam

    hilang seri dunia blog jika pak itam tak bersiaran,,,doa cm cepat sembuh yarr,,insyallah..

    BalasPadam
  5. salam pak itam..

    semoga cepat sembuh..
    rajin-rajin makan ubat ye..
    warga hc mendoakan kesihatan dan kesejahteraan yang baik untuk pak itam..insyaallah.

    wassalam.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Pak Itam

    saya doakan agar pak itam sihat dan dimurahkan rezeki agar dapat menyempurnakan segala perintah Allah dan melakukan sunah Nabi SAW
    amin

    Wassalam

    BalasPadam
  7. salam pak itam,

    kak nab doakan agar pak itam segera sihat. rajin2 makan ubat ye pak itam..nanti kalau lama2 tak update kami semua lindu lorr...

    BalasPadam
  8. muga cepat sembuh dan ceria kembali

    BalasPadam
  9. Salam papa black @pak itam,

    tak sihat ker...tapi menunya menu yg paling sihat nih...camner tuh

    anyway Taj doakan cepat2 sembuh..sunyi arrrr tak dpt gi umah pak itam nih...aarrr laparrrr lah..

    BalasPadam
  10. assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh pak itam

    lama BHS tak kemari, BHS baru balik umrah, happy sangat-sangat tapi batuk dan sesak nafas semasa menarik nafas..pastu semalam buat khenduri doa selamat sikit dan baca yassin oleh kaum hawa...dan bla bla bal...

    tup tup singgah umah cl, cl cakap pak itam tak sihat..pelik gak pasal pak itam lah orang paling gagah rasanya...kesian kat pak itam...

    sabar dan tabah menghadapi ujian dari ALLAH ni ya...BHS tau pak itam kuat semangat dan panjang lagi perjalanan indah-indah yang pak itam dan mak itam nak kecapi..

    rehatlah dan teruskan makan ubat dengan tepat...zikirla dan ngajila agar ringgan beban kesihatan yg di tanggung...InshaALLAH...

    BalasPadam
  11. Salam Pak Itam @ Papa Black..semoga cepat sembuh dan dapat menikmati nasi lemak dan asam pedas lagi..

    BalasPadam
  12. salam

    my dear pak menakanku baba black..

    menemui pak menakan ku yang kini berada ditepian hutan di penghujung negeri Johor Darul Takzim, semoga dengan kehadiran warkah anak menakan mu ini bisa mengurangkan segala 'kelemauan' kesihatan pak menakan.. adalah terasa amat gundah gulana dihati yang rawan ini pabila mendengar perkhabaran berita yang mengatakan 'ketidakaktifan' pak menakan.. oh! apakah 'kelemauan' anakda menakan pada minggu lepas telah berjangkit kepada pak menakan baba black.. oh!! kasihannnn..

    walau bagai mana pun, dikesempatan yang terluang ini.. anakda menakan ingin mendoakan agar pak menakan baba black akan segera sembuh dan dapat aktif semula seperti biasa.. amin..

    sekian. terima kasih. wassalam

    pecah kaca
    pecah gelas
    sudah baca
    harap balas

    ngeh ngeh ngeh...

    BalasPadam
  13. Salam pak itam...

    Selamat hari ibu buat mak itam..
    Kalau pak itam dah lemau..adalah baik kalau mak itam boleh menggantikan pak itam agar dunia maya ini tidak sepi....n3 makan2 pun tak pa kami semua sukaa..hehehh

    Moga cepat sembuh ya pak itam...bagilah can mak itam mengasah bakat menulis pulak..hehehhe

    BalasPadam
  14. alahai kesiannya pak itam smpai jadi lemau nape tak tutup dgn kedap udara.

    maaf ya gurau je...moga cepat2 sembuh.

    BalasPadam
  15. Salaam...

    Semoga Pak Itam segera sembuh.

    Get well soon, Papa Black!

    Oji wa kuro, anata wa kenkō sugu ni negatte i masu.*

    Samchon-eun heug-in, dangsin-eun god geongangdoegileul balabnida.**


    *ayat Jepun ni Ojino Google yang terjemahkan... ;D


    ** ayat Korea ni pulak Samchon Gugeul yang tolong translate.. =}

    ntah betui ntah idak pokcik google nih...hmmm...

    apa2 pun, semuanya mengucapkan semoga Pak Itam beransur pulih segera.


    VpeaceV

    BalasPadam
  16. Salam Papa Black..Blackberry ops silap hihi

    Semoga Pak Itam kembali cergas dan cerdas..

    BalasPadam
  17. semoga cepat sihat...

    eh, takyah cakap omputih lagi kan? hehe

    BalasPadam
  18. Salam Pak Itam,
    Didoakan semoga Pak Itam cepat sembuhhh yekk!!!!!!!!!

    BalasPadam
  19. Semoga Pak Itam cepat sembuh. Tanda orang beriman ialah bersabar ketika ditimpa musibah.

    p/s: Dah 3 ahri dok mengidam asam pedas dek penangan gambar kat n3 pak Itam. InsyaAllah, t/hari esok sampai hajatku.

    BalasPadam
  20. Salam CR,

    rehatlah, kumpulkan tenaga. Semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  21. Dear Rezeki.

    Semoga cepat sembuh dan kembali menulis cerita2 yang menarik!

    BalasPadam
  22. Salam....

    Harap Pak Itam cepat pulih spt sediakala. English session papa black mesti diteruskan, best tu. Mak Itam suruh PAk Itam rest spy cepat sihat ya..

    N3 nasi lemak...bestnya, mcm laparlah tgh2 mlm ni.

    BalasPadam
  23. waalaikum salam azie

    lps makan mengantuk hehe

    BalasPadam
  24. waalaikum salam dik hanis

    alhamdulillah, beransur pulih

    nasi lemak hehehe jom dtg HC makan nasi lemak , tapi hanis lambat spi dh jadi nasi lemau hehehe

    BalasPadam
  25. waalaikum salam CL

    alhamdulillah, tk tak terhingga atas keperihatinan mu dan doa2 mu utk pak itam

    karang dh baik 100% lupe dunia hehehe

    BalasPadam
  26. waalaikum salam cm

    siapalah pak itam ni hehehe

    tk cm krn mendoakan kesihatan pak itam

    BalasPadam
  27. waalaikum salam amz

    tk krn doakan utk pak itam

    tak makan pain killer psl takut ketagih hehehe

    hanya sapu pain relisf tu dan rehat je

    BalasPadam
  28. waalaikum salam atuk

    tk kerana mendoakan , pak itam juga mendoakan buat atuk sekeluerga

    BalasPadam
  29. salam mampir

    alhamdulillah, dah beransur pulih

    tk atas doa mu

    BalasPadam
  30. waalaikum salam taj

    pak itam ni lain sikit, sakit2 juga, selero ado hehehe

    thanks for doa
    opssss tercakap omputih pulak, taj faham ka hehehehehehehehe

    BalasPadam
  31. waalaikum salam BHS

    pak itam tak segagah Hang Tuah hehehe
    pak itam jarang sakit or demam, tapi kalau sesekali sakit, tu yg payah hehe

    semuanya dari Allah jua

    tk atas doa mu

    BalasPadam
  32. waalaikum salam mfisma

    alhamdulillah, beransur sembuh

    tk atas doa mu, doa ku buat tuan sekeluarga juga

    BalasPadam
  33. waalaikum salam kak ngah

    hehehe

    kehadapan anak menakan yg lupe pak menakan heheheheh

    alhamdulillah, hampir pulih , namun bengkong ttp dipakai, sib baik tak kena makan jamu dan tenku perut mcm org bersalin hehehe

    thanks for doa, juga buat kak ngah sekeluarga

    BalasPadam
  34. waalaikum salam shami

    hehehe mak itam tak boleh menulis hehehe

    tk atas doa , juga buat shami sekeluarga agar sentiasa sihat sejahtera

    BalasPadam
  35. salam zue

    takde tupperware besar yg pak itam boleh masuk la hahahahahaha

    insyallah, tk atas doa mu juga buat zue sekeluarga

    BalasPadam
  36. waalaikum salam kak chik


    *&^%$)*&^%%%$$$#@@@@@@

    maksudnya

    tk kasih krn doa kak chik buat pak itam, j

    ***&&^%^^&&&

    maksudnya

    pak itam juga mendoakan buat kak chik

    hehehehehe

    BalasPadam
  37. waalaikum salam syima

    papa blackberry takpe
    jangan
    papa black market hehehe

    thanks syima

    BalasPadam
  38. salam rni

    tk atas doa mu, juga doa buat rni

    BalasPadam
  39. salam ka ina

    alhamdulillah, tk atas doa kak ina buat saya, juga doa pak itam buat kak sekeluarga agar sentiasa dlm kerahmatan Allah

    asam pedas hehehe

    semalam, sakit2 juga, namun asam pedas ikan parang ttp menjadi santapan kami hehehe

    BalasPadam
  40. waalaikum salam az

    alhamdulillah, dah beransur pulih, az pun kena jaga kesihatan juga

    tk atas keperhatinan dan doa

    BalasPadam
  41. salam uncle

    hehehe pa itam kena sakit yg sama mcm uncle kena da hehehe

    sib baik tak meletup kat tulang yg slip tu, kalau tak hehehe

    berusung ke hospital la jawabnya

    thanks uncle

    BalasPadam
  42. salam KOG

    hari ni bukan hari sabtu, tak payah cakap omputeh hehehe

    KOG pun jangan asyik makan je spi tak hingat pak itam hehehe

    BalasPadam
  43. waalaikum salam chena

    alhamdulillah, dh pulih sikit

    tk atas doa, doa pak itam juga buat chena sekeluarga

    BalasPadam